Sposób przygotowania

Ziemniaki obierz. Pokrój w plasterki, podobnie cukinię, bakłażan i czosnek. Paprykę pokrój w paski, cebulę na ósemki. Pomidor sparz, obierz, pokrój na dość duże kawałki. Na dużej patelni rozgrzej 2 łyżki oliwy, wrzuć czosnek, smaż przez minutę, usuń (by się nie przypalił), i wrzuć ziemniaki. Gdy się podpieką, dodaj cukinię, potem paprykę i cebulę, bakłażan, na końcu pomidor. Przypraw oregano i rozmarynem, przełóż do misek. Dodaj oliwki. Na wierzchu ułóż kawałki fety, skrop pozostałą oliwą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    musi byc rewelacyjna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    swietne !!!
  • 4
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Kolejny przepis godny polecenia!
  • 2
    original
    Opublikowano

    crysaliska

    świetny przepis, do wypróbowania
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    całkiem dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !