Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 szt
ser biały 100 gram
jogurt naturalny 50 gram
cebula 1 szt.
por 5 cm

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli

Filetujemy makrelę. Ser (chudy) rozgniatamy widelcem. Dodajemy jogurt, makrelę, posiekaną małą cebulę i pokrojonego pora. Doprawiamy dużą ilością świeżo mielonego pieprzu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

goofy9 16.02.2013 12:40
wygląda pysznie
Agatka2 05.02.2013 18:42
dobre ;)
agnieszkalider 05.02.2013 09:09
pycha, są nawet kiełki
Bernadeta1 06.12.2012 01:07
smaczna pasta i super podana
adelajda 29.11.2012 18:11
super !
Kulinarna Ja 28.11.2012 11:06
Uwielbiam pasty z makreli, masz super przepis, z pewnością wypróbuję :)
sara1 28.11.2012 10:23
ciekawy pomysł
maciek7 28.11.2012 09:24
pycha
EWI 28.11.2012 09:20
uwielbiam
cukiereczek 28.11.2012 09:16
lubię
Asia130 28.11.2012 08:45
ładnie bardzo ładnie podane aż ślinka cieknie
Adamorek 27.11.2012 23:39
ale ładnie podane

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak