Sposób przygotowania

Oskrobane ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie.

Cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy na oleju.

Do talerzy nakładamy porcję zsiadłego mleka, kilka ugotowanych ziemniaków, posypujemy posiekanym koperkiem i zrumienioną na oleju cebulką.

Posypujemy solą i świeżo mielonym pieprzem.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Przemek4

    Uwielbiam to
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    tak wszystko razem to jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    a ja właśnmie tak uwilebiam ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Za takimi potrawami najbardziej się tęskni, jak się jest daleko :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !