Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

królik na dziko

5.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

majeranek
1 opakowanie
Sklep Prymat
sól
2 łyżki
Sklep Prymat
cytryny pokrojone na ćwiartki
2 szt
królik
1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: królik na dziko

królika dzielimy na małe kawałki solimy i obtaczamy w majeranku i ciasno układamy w garnku polewamy wodą i dusimy na gazie ok 2 godziny mięso musi być miękkie i łatwo odchodzić od kości

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malaczarna23 16.08.2011 10:04
pycha
tomek18 16.08.2011 09:55
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak