Sposób przygotowania

Ogórki i rzodkiewki umyć i obrać ze skórki, następnie zetrzeć je na tarce jarzynowej o grubych oczkach. Warzywa połączyć z maślanką. Chłodnik doprawić do smaku solą i pieprzem, posypać koperkiem. Przed podaniem schłodzić w lodówce.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    musze wyprobowac ten przepis :)
  • 7
    original
    Opublikowano

    Kate131

    tez taki robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !