Sposób przygotowania

Bułki przekroić poziomo na pół, ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia albo folią aluminiową i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 st. C na 2-3 min. aż zaczną się rumienić. Wyjąć i na każdej połówce ułożyć po plasterku sera, na to plaster pasztetu i znów plaster sera - wstawić z powrotem do piekarnika na ok. 3-5 min.. - ser ma się roztopić a bułki zrumienić. Po wyjęciu każdą zapiekankę posmarować ketchupem i posypać szczypiorkiem. Podawać na gorąco.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    fajny sposob na smaczna kolację
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    robię czesto takie zapiekane bułeczki ale z pasztetem nie robiłam, fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !