Sposób przygotowania

Pokroić kapustę. Zagotować w wodzie i odcedzić. W osobnym naczyniu stopić margarynę. Pociąć cebulę i zrumienić. Wsypać do tego tę kapustę i przyprawić Vegetą i solą. Podusić na chwilkę. Idealna do obiadu.

Komentarze

  • 8
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    musze wypróbować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię takie sałatki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wygląda bardzo apetycznie :)
  • 5
    original
    Opublikowano

    tomek18

    bardzo smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !