Sposób przygotowania

Jabłko pokroić wraz ze skórką i ugotować w bulionie. Na maśle udusić drobno posiekaną cebulę. Z mąki zrobić zasmażkę i zaprawić nią cebule. Dodać jabłka.Osolić i dodać odrobinę cukru. Wszystkie składniki zmiksować ze sobą na jednolitą masę.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Warto go robić.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    szkoda, ze na zdjeciu nie ma efektu koncowego, a jedynie pokrojona cebulka...
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !