Sposób przygotowania

Filety pokroić w dość sporą kostkę. Dodać pokrojoną cebulę, jabłko oraz jajka i ogórki. Majonez dokładnie wymieszać ze śmietaną i musztardą doprawić do smaku. można dodać jeszcze sok z cytryny lub odrobinę chrzanu. Powstałym sosem zalać śledzie. Wierzch posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    komentarz do zdjęcia: całości nie posypałam natką pietruszki bo miałam problemy aby ją zdobyć.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wspaniałe danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !