Sposób przygotowania

Wodę zagotować, dodać do niej tarty chrzan( może być ze słoika) i sok z cytryny, doprawić do smaku solą i pieprzem, na koniec dodać posiekaną natkę pietruszki. Sos podawać do mięs.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    mocna rzecz
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    chrzanię to
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    niesamowite
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    chrzan do mięsa mile widziany
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    dobre
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina69

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    też taki robię:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    lubię taki sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszny sosik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !