Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Szpinak wkładamy do rondelka, dodajemy wody na dno i dusimy. Gdy się rozmrozi przyprawiamy delikatnie pieprzem, gałką, kucharka, dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek i dusimy pod przykryciem ok 30 minut. Szpinak od czasu do czasu mieszamy, ewentualnie można dolać wody tyle aby się nie przypalił. Filet przekrajamy wzdłuż na pół, aby był cieńszy i delikatnie rozklepujemy. Obsypujemy delikatnie pieprzem, solą i tymiankiem z każdej strony.


Komentarze

  • 1
    20151106_180026
    Opublikowano

    Konczi

    zjadłoby się takiego kurczaczka :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ankha

    Ja też nie odmowiłabym
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Lubię tego fileta.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !