Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Na maśle podsmażyć szpinak z dodatkiem czosnku świeżego i rozduszonego przez praskę , przyprawić do smaku i podsmażyć ze śmietaną. Podzielić na 5 części.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Hanna8

    Pyszne zwłaszcza że kocham szpinak i kurczaka:))
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    no super !!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    dzięki
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Uwielbiam takie roladki :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    manaika

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    fantastyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    widzę, że często przyrządzasz filet:)też go uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piter 31

    Apetycznie wyglądają.
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    pyszne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !