Sposób przygotowania

Ugotowane i potłuczone ziemniaki (mogą być z wczorajszego obiadu) wrzucam na rozgrzane masło. Dodaję plastry pomidora i smażę. Jajka rozbijam z ziołami prowansalskimi i pieprzem ziołowym. Solę do smaku. Tak przygotowaną masę jajeczną wylewam na przyrumienione ziemniaczki. Całość smażę przez kilka minut na dużym ogniu ciągle mieszając. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Ciekawe zestawienie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ciekawa jestem smaku, bo tak nigdy nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    lubie to
  • 2
    original
    Opublikowano

    polly66

    ekonomista:D
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    fajny pomysł na szybkie przygotowanie łatwego i smaćznego posilku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !