Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Na spód słoika wsypujemy po łyżce stołowej przyprawy do konserwowania ogórków. Z octu, wody, soli i cukru gotujemy zalewę i czekamy aż ostygnie.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    sezon ogórkowy otwarty
  • 2
    original
    Opublikowano

    parysek10

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    wulkanxd

    wyglądają wspaniale:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    apetycznie wygladaja
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    domowe są najlepsze
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne ogórki
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Co roku robię i wszystkie są zjadane

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !