Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Pieczarki umyć, drobno pokroić. Cebulę obrać, pokroić w kostkę, zeszklić na oleju. Dodać pieczarki i usmażyć. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Mięso umyć, osuszyć, pokroić wzdłuż na kotlety, obsypać solą i pieprzem, lekko rozbić. Jedną strunę kotleta smarować musztardą, nakładać porcję pieczarek i zwijać w roladki.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie nadziane roladki...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    smaczne,też takie robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    apetycznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena/Madija

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    prze pyszne te roladki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Lubię takie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !