Sposób przygotowania

Cukinię myjemy i ściągamy z niej skórkę za pomocą obieraczki. Cukinie kroimy w dwucentymetrowe krążki i układamy ja na blacie. Każdy z plasterków cukinii solimy i pieprzymy z obu stron, a następnie obtaczamy je w mące. Jajka rozbijamy i tak jak schabowe panierujemy cukinię w jajku i bułce tartej - dociskamy panierkę. Cukiniowe kotleciki smażymy na rumiano na niewielkiej ilości tłuszczu.

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    też czasem robię ... śliczne, złociste usmażyłeś!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    fajne, ale niestety po smażeniu robią się miękki dlatego nie jem ich za często
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    w tym sezonie jeszcze nie robiłam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    pyszne są :)
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    jordi

    grzechu warte:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Robię podobne
  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza75

    jakie to dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !