Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Margarynę mrozimy ok. 1 godz. i piwo schładzamy w lodówce. Zamrożoną margarynę zetrzec na tartce do mąki, ciasto zagnieśc dolewając piwo. Upiec dwa placki.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ankha

    Ciekawy pomysł z tym podchmielonym ciastem:)
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Interesująca opcja :)))
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Robiłam wiele razy ciasto z piwem, ale nigdy do napoleonki ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Trzeba spróbować. Zapowiada się pysznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !