Sposób przygotowania

Rzodkiewkę pokroić w cienkie plasterki lub zetrzeć na grubym tarle.Posolić i odlać wodę. Przełożyć do miseczki, dodać śmietanę, koperek, szczypiorek i wszystko starannie wymieszać doprawić do smaku sola i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    wulkanxd

    ciekawe ,ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    hahanka

    takiej jeszcze nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    uwielbiam rzodkiewkę?
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smaczne !
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam warzywa.
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo smaczna i delikatna
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo smaczna i delikatna
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ciekawa w smaku
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    szybka i delikatna w smaku
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !