Sposób przygotowania

Fasolkę dokładnie przepłukujemy, gotujemy w osolonej wodzie. Kiedy jest już wystarczająco miękka wyciągamy i odcedzoną obtaczamy w bułce tartej. Smażymy kilka minut na rozgrzanym tłuszczu. Podajemy najlepiej z ziemniakami i rybą.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    pyszności
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    bardzo lubię:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    robię troszkę inaczej ale Twoim sposobem jest pewnie równie pyszna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    bardzo smaczny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !