Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Do garnka wlewamy wodę, dodajemy przeciśnięty bądź drobno pokrojony czosnek, liść laurowy, ziele angielskie i 2 łyżeczki soli - całość należy zagotować, w tym czasie gotujemy ziemniaczki i 2 jajka na twardo.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    spróbuję z twarogiem...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    Jak dla mnie nietypowy pomysł, ale chętnie wypróbuje, gdyż wygląda pysznie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    -Natka-

    takiego jeszcze nie znałam, ciekawa jestem jak smakuje :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    margaret

    takiego nie jadłam barszczu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !