Sposób przygotowania

Włoszczyznę obrać i ugotować w wywarze aż do miękkości. Cebulę obrać i pokroić w półkrążki, a następnie podsmażyć na złoty kolor na patelni z olejem. Cebulę wrzucić do wywaru z warzywami i gotować wszystko około 15 minut. Doprawić do smaku. Poczekać aż zupa trochę ostygnie i zmiksować blenderem na gładką masę. Zupę podawać z grzankami czosnkowymi (polecam te z mojej księgi przepisów :) ) na gorąco.
Smacznego!

Komentarze

  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawa w smaku zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    niedozywiona

    mam ochotę na dobrą zupę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdalea

    pyszna, lubię taką
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajnie wyglada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !