Sposób przygotowania

Składniki ciasta zagnieść i włożyć do lodówki na 30 min. Następnie rozłożyć równo na blaszce. nakuć widelcem i upiec. Białka ubić na sztywno, dodać cukier ciągle ubijając , na koniec dodać wiórki kokosowe wylać na blaszkę tej samej wielkości co piekliśmy ciasto. Masę krówkową roztapiamy dolewając mleko do uzyskania płynnej masy i polać równo placek, upiec. Budyń ugotować na szklance soku ananasowego tego z puszki, ostudzić. Zimne rozetrzeć z margaryną i dodać pokrojone w kostkę ananasy, wymieszać łyżką. Na ostudzony placek nakładamy krem i przykrywamy plackiem kokosowym. Na każdy kawałek robimy kleks ze śmietany.

Komentarze

  • 1
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    mniam
  • 1
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    wygląda słodko
  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    wygląda słodko
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    wysmienite
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    wysmienite
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    to nie jest dobre - to jest pyszne!!!
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo kusi twoje ciasto , muszę koniecznie zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    uwielbiam takie ciacha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    pyszności
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    apetycznie wygląda,trochę niezrozumiale napisany opis,na który placek wylewamy masę krówkową .?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !