Sposób przygotowania

Margarynę, cukier, kakao, wodę, cukier waniliowy gotować 5 min. Wystudzić i dodać 4 żółtka, dokładnie wymieszać na jednolitą masę. Następnie wsypać mąkę i proszek do pieczenia. Z białek ubić pianę, dodać do ciasta, wlać do formy. Zemleć ser w maszynce, połączyć z pozostałymi składnikami. Dokładnie utrzeć na gładka masę, wyłożyć na ciasto. Piec w piekarniku 55 min. o temp.180 stopni. Po upieczeniu polać polewą i posypać wiórkami kokosowymi.

Komentarze

  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika78

    piękny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    tessinka

    ale pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wiola6

    musze spróbować napewno smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    znam pod inną nazwą, ale tak czy inaczej bardzo dobre ciacho:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kala9287

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam takie ciasto
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    dobre ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    ostatnio robiłam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !