Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Białka ubić na sztywną pianę.Wsypać cukier oraz cukier waniliowy i dalej ubijać.Następnie dodawać po jednym żółtku nie przerywając mieszania.Mąkę przesiać z proszkiem do pieczenia i wymieszać drewnianą łyżką.Przygotować papierowe papiloty


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    tessinka

    A jakich cukierków użyć do dekoracji?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    pysznie wygladaja :) myslalam, ze to ptasie mleczko :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    cukierków najlepiej miękkich może być właśnie ptasie mleczko lub z jakimś nadzieniem ale nie płynnym:-)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    apetyczne :)
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Ciekawy pomysł :)
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    znakomite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !