Sposób przygotowania

Ogórki myjemy, obieramy, kroimy w cienkie plasterki. Cebulę obieramy, kroimy w kosteczkę. Do miski wrzucamy pokrojone ogórki i cebulę. Mieszamy, lekko solimy i pozostawiamy na ok. pół godziny. Po tym czasie dodajemy ocet, pieprz i ewentualnie sól, dokładnie mieszamy. Mizerię wstawiamy do lodówki, a tuż przed podaniem oprószamy słodką papryką. Smacznego!!!

Komentarze

  • 0
    10257115_10153256927827125_4985002753991463258_o
    Opublikowano

    Zdzisław

    inna odmiana dla mizerii, wygląda smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    zupełnie nie znana mi wersja mizerii

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !