Sposób przygotowania

Pieczarki obrać i pokroić w plasterki. Cebule pokroić w półplasterki. Do garnka wlać odrobinę wody, dodać pieczarki i cebulę i dusić kilka minut mieszając. Dodać kapustę i masło oraz przyprawić pieprzem i gotować dalej do miękkości.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    musi być smaczny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    To coś dla mnie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    tessa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    fajny dla tych bezmięsych osób;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    niedlugo i ja zrobię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    pewnie że zrobie,na pewno smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    ciekawe danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pycha bigosik,czasem mozna zjeść i bez mięsa i kiełbasy
  • 3
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    mi smakuje :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    podoba mi się ten bigos :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszny :)))
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    lubię taki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !