Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Do białek dodajemy sól i całość ubijamy mikserem. Jak postanie piana, to stopniowo dosypujemy cukier zmieszany z mąką ziemniaczaną. Miksujemy tak długo aż piana będzie naprawdę bardzo sztywna. Na samym końcu dodajemy ocet i jeszcze chwilkę ubijamy.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    A beza nie rozmięka się pod śmietaną bo właśnie nie jestem pewna co do robienia bo mi zawsze beza namaka albo mam nie dopieczone w środku
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Zależy też jak długo trzymasz ciasto przed podaniem, wydaje mi się że taką bęze trzeba podać w krótkim czasie po przyrządzeniu.
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    A...wygląda obłędnie! Cudnie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    hahanka

    pyszny torcik
  • 0
    img_2616
    Opublikowano

    asiatok

    Kocham torty bezowe!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !