Sposób przygotowania

Paprykę umyć, wydrążyć gniazda nasienne. Następnie pokroić w paseczki. Cebulę obrać pokroić w piórka. Tuszkę flądry umyć, osuszyć skropić sokiem z cytryny. Do parowaru wlać wodę, włożyć do pojemnika paprykę z cebulą. Do drugiego pojemnika włożyć rybę. Po 20 minutach gotowa ryba i warzywa. Wyłożyć na talerz warzywa oraz rybę. Oprószyć do smaku solą oraz pieprzem. Rybę posypać siekanymi orzeszkami wasabi i koperkiem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    Pyszna ryba z warzywami - zdrowa.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dariusz8

    Dobra ryba.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !