Sposób przygotowania

Jabłka obrać, przekroić na połówki, wyciąć gniazda nasienne, pokroić w plasterki. Z mąki, jajek, mleka oraz soli wymieszać ciasto. Jabłka usmażyć zamaczając je uprzednio w gotowym cieście, ostudzone posypać cukrem pudrem. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    aisza1

    apetycznie wyglądają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    JOANNA16

    super))))))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !