Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Ciastka z czekoladą drobno pokruszyć. Wymieszać z dwiema łyżkami masła. Wyrobić spód ciasta. Cienko uformować w okrągłej blaszce wyłożonej folią aluminiową. Schłodzić godzinę w lodówce.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    tessinka

    Musi być pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    ciekawy pomysł!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amicus

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    wygląda wspaniale
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    wygląda pysznie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    zjadłabym :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !