Sposób przygotowania

skrzydełka oczyścić umyć odciąć końcówki.W miseczce wymieszać pastę ajvar z utartym czosnkiem,pieprzem i sosem tabasco oraz Kucharkiem.Umyte skrzydełka włożyć do powstałego sosu i odstawić w chłodne miejsce na godzinę.Po tym czasie wyjąć z sosu układać na rozgrzanym grillu i upiec na rumiano,często obracając jeśli zajdzie potrzeba to polewać mięso sosem w którym się moczyły.Można podawać z zimną lub gorącą pastą ajvar.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszne te skrzydełka, i ta rumiana skórka, super.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !