Sposób przygotowania

Krok 1 / 10

Margarynę trzymaną w temperaturze pokojowej ucieram z solą, cukrem waniliowym i zwykłym cukrem. Kakao rozpuszczam w ½ szklanki gorącej wody. Mąkę pszenną mieszam z sodą. Do utartej margaryny na przemian dodaję kakao, wsypuję mąkę i wbijam jajka.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    apetyczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    mnóstwo pysznych smaków :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    świetny przepis
  • 1
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    fajny
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    Pyszota! a wygląda jakby były w kremie ananasy
  • 3
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    pyszności
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bogate ciasto, mniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Bardzo apetyczne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    świetne ciasto , na pewno smaczne a i wygląda cudnie
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo apetyczne chętnie bym się wprosiła na nie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !