Sposób przygotowania

W jednej misce mieszamy mąkę, cukier i proszek. Mleko, olej, jajko mieszamy w drugiej misce. Suche składniki mieszamy z mokrymi, tak długo aż wszystko się połączy. Po chwili dodajemy jagody i jeszcze raz delikatnie mieszamy.
Pieczemy w 200 stopniach, około 30 minut

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ankha

    Ile jagód..ależ to musi pachnieć smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Lubie :)
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !