Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Z mąki msietany,masła,i szczypty soli zagnieść ciasto, zawinąć w folię i chłodzić w lodówce przez min godzinę.
Ciasto rozwałkować na długość ok 30-35 cm i grubość 1 – 2 mm. Ciąć paski o szerokości ok 1,5 cm. Nawijać paski zaczynając od węższej końcówki.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dużo pracy?....i szybko zjedzone...
  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    tessinka

    Bardzo lubię rurki z kremem ale jeszcze niegdy nie robiłam, a na co je nawijasz?
  • 1
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    na metalowe specjalne rurki , właśnie do rurek
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    super;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super,ciekawe czy mi takie by wyszły? Brak mi odwagi na taki wyczyn.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    Lubię takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    pyszności :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !