Sposób przygotowania

Drożdże rozpuścić w kilku łyżkach ciepłego mleka.
Jajka utrzeć z cukrem- dodać resztę składników- połączyć z drożdżami- dobrze wymieszać i odstawić do wyrośnięcia.
Jabłka obrać i pokroić- wymieszać z ciastem.
Porcajmi kłaść na rozgrzany olej- smażyć na złoty kolor z obu stron.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    smaczniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię racuchy z owocami
  • 0
    original
    Opublikowano

    sznycel

    za taki przepis będę do Ciebie zwracać się mistrzu
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Zawsze są dobre.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    superrrr
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    świetne ;) moje ulubione racuchy
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    pyszności!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Planuję jutro na obiad:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !