Sposób przygotowania

Marchewkę obieramy , myjemy zalewamy wrząca wodą z dodatkiem cukru , potem wlać wino i ugotować na wolnym ogniu pod przykryciem , następnie marchew połączyć z masłem bez wody tylko , chwilkę poddusić doprawić do smaku a przed podaniem posypmy natką pietruszki .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    jestem ciekawa czy by mi tak smakowało

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !