Sposób przygotowania

Upiec biały biszkopt 4 jajek i ciemny tak samo. Przeciąć na pół. Biszkopty nasączyć wódką. Mleko wlać do garnka z cukrem i cukrem waniliowym gotować , odlać 1/4 szklanki dodać mąki i wymieszać wlać na gotujące mleko. Budyń ostudzić. Kostkę masła rozmiksować i dodawać po łyżce budyniu. Masę podzielić na 2 części i do jednej dodać rozpuszczoną tabliczkę czekolady.
MASA Z PIANEK
pianki marsmallowskie nie muszą być oryginalne 2 opakowania
kg cukru pudru
3 łyżki wody
Rozpuścić pianki z wodą w kąpieli wodnej. Dodawać cukier puder, do momentu aż masa przestanie się lepić. Cienko rozwałkować.
Przełożenie tortu:
biszkopt ciemny masa biała biszkopt jasny masa ciemna biszkopt ciemny masa biała biszkopt jasny masa ciemna na wierch masa z psianek i ozdoby

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !