Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Białka oddzielamy od żółtek. Białka ubijamy ze szczyptą soli na sztywną pianę, pod koniec dodając po łyżce cukru, a na koniec po jednym żółtku. Mąki przesiewamy i delikatnie mieszamy. Gotowe ciasto wylewamy do tortownicy o średnicy 24 cm.


Komentarze

  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ale cudo :)
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    piękny i kolorowy
  • 3
    original
    Opublikowano

    sara1

    wspaniale i tak patriotycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszny torcik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    wygląda smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Fajnie to wykombinowałaś:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !