Sposób przygotowania

Wykonanie;
Truskawki zostawić 20 całych resztę rozmiksować po czym dodać galaretę rozpuszczoną w 1 szklance wody, śmietanę ubić razem z cukrem waniliowym i pudrem , następnie dodać serki mascarpone i razem rozmiksować.
Przygotować biszkopt na który nakładamy warstwę śmietany następnie rozmiksowane truskawki,znowu śmietanę którą nakładamy w różne miejsca tak żeby było widać truskawki zmiksowane w śmietanę wkładamy cale truskawki jako ozdobę.
Smacznego;

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    elka4621

    polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    rzeczywiście:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    dosłownie :) NIEBO W GĘBIE :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    smakowite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !