Sposób przygotowania

cebulę posiekać dodać do mięsa doprawić Kucharkiem do smaku oraz pieprzem wyrobić na jednolitą masę i formować niewielkie kulki obtaczać je w bułce tartej układać na tacce aluminiowej i podpiec na rozgrzanym ruszcie,warzywa umyć,cukinię pokroić w plasterki,paprykę a paski pokrojone warzywa skropić oliwą nadziewać na patyki do szaszłyka na przemian z kulkami mięsa oraz nie obranymi ząbkami czosnku i upiec na grillu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super takie jedzonko
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    lubię szaszłyki :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !