Sposób przygotowania

Plastry mięsa rozbić tłuczkiem, oprószyć solą i pieprzem.
Mięso może być dowolne karczek od szynki byleby dało się troszkę rozbić.

Ser pokroić w drobniutką kostkę.

Majonez połączyć z ketchupem dodać obrany i przeciśnięty przez praskę czosnek. Wymieszać i smarować przygotowane płaty mięsa.
Posypać serem i zwijać w roladkę.

Jajka roztrzepać z 2 łyżkami wody i szczyptą przyprawy kuchennej. Panierować roladki w jajku i bułce, smażyć na rozgrzanym oleju na rumiano.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Sylwia29

    Często takie robię !;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    wyglądają bardzo smacznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    eliza135

    ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !