Sposób przygotowania

Mięsko mielimy razem z surowym boczkiem , doprawiamy , dajemy całe jajko , pokrojone kapary i wyrabiamy na gładką masę , następnie bierzemy pieczarki i chowamy je w mięsie , ja użyłam pieczarek z pastą , piekłam je w piekarniku ok 20 min :)

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo ładnie wygląda
  • 6
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    podałam to z musztardą , grillową i zieloną i z ketchupem ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    rewelacyjna przekaska
  • 6
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    I bardzo smaczna , te pieczarki dodają cąłosci wyrazu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Uwielbiam w mięsko mielona chowac co popadnie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    nieźle wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !