Sposób przygotowania

W jednej misce mieszamy mąkę, cukier, i proszek do pieczenia. Mleko, olej, jajko i sok z cytryny mieszamy w drugiej misce. Rabarbar kroimy na plasterki. Suche składniki mieszamy z mokrymi, mieszamy tak długo aż wszystko się połączy. Do tego wkładamy plasterki rabarbaru, mieszamy chwilę i przekładamy do papilotek. Ja jeszcze na wierzch każdej muffinki włożyłam rabarbar, ale się zatopił:).
Piec w temperaturze 200 stopni, około 30 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ciekawe
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Apetycznie wyglądają :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !