Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka umyć i osuszyć. Pokroić na mniejsze kawałki - krótkie słupki. Oregano drobniutko posiekać. Na rozgrzanym oleju usmażyć posolone mięso na złoty kolor. Na maśle udusić pokrojone w paski pieczarki, dodać do mięsa i smażyć jeszcze chwilę. w kubeczku przygotować sos śmietanowy - śmietanę wymieszać z dużą ilością pieprzu, pokrojonym oregano i parmezanem. Sos dodać do mięsa i smażyć na małym ogniu.

Wcześniej ugotowany makaron (wg przepisu na opakowaniu) , odcedzić i dodać do mięsa , wszystko wymieszać , podawać od razu.

Smacznego.

Komentarze

  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sylwia29

    Też takie robię !;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    gottrina

    pychota :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    lubię makarony z sosami
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    pychota. świetny przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    Nie ma jak kuchnia włoska-pycha!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Puszcza

    pycha do ulibionych
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    lubie penne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    wygląda bardzo smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !