Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Danie to jest bardzo pożywne, niskokaloryczne, a zarazem bardzo bardzo smaczne. Efekt końcowy zaskoczył nawet mnie samą! Danie zostało zjedzone w mgnieniu oka, a już niebawem powtórka : ) W garnku nastawiamy około 400 ml wody, dodajemy 0,5 łyżeczki soli i kiedy zacznie się gotować wrzucamy kaszę jęczmienną i gotujemy do miękkości, następnie ją odcedzamy.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    proste, fajne danie:)
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Kasza - dla mnie w każdej postaci!!! Twoja wersja - prosta i na pewno smaczna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !