Sposób przygotowania

Chleb namoczyć w mleku z wodą.Mięso,przyprawy,jajko,posiekaną cebulę i odciśnięty chleb dobrze wymieszać.Zrobić z mięsa kulki wielkości orzecha włoskiego,obtoczyć w tartej bułce i smażyć na mśle około 10 min Oddzielnie usmażyć umyte i pokrojone pieczarki.Przyprawić solą,pieprzem i papryką.Smażyć aż do odparowania wody.Do pieczarek dodać usmażone mięso,podlać winem i gotowac dalej przez około 5 min.Kto lubi zawiesisty sos można dosypać do potrawy trochę bułki tartej.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszna taka potrawa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    fajny pomysł:-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    zapowiada się super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !