Sposób przygotowania

obrać arbuz,melon,wyjąć nasionka miąższ pokroić na kawałki,limetkę umyć osuszyć zetrzeć skórkę i wycisnąć sok wymieszać go z oliwą z oliwek,ziarnami pieprzu zielonego i startą skórką doprawić do smaku solą i cukrem dokładnie wymieszać kiełki skropić sosem wymieszać i na kilka minut odstawić dodać pokrojony melon,arbuz i serki kozie oraz szynkę parmeńską całość delikatnie wymieszać.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    owoce, szynka parmenska i kozi ser, swietny pomysl.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawe składniki, choć nie każdy lubi kozi ser
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    muszę wypróbowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !