Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

KOTLETY RYBNE

5.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety rybne
1 kg
kajzerka
1 szt
mleko
1/2 szkl
jajko
1 szt
szczypiorek
1 pęczek
Sklep Prymat
Bułka tarta klasyczna Prymat
do panierki
olej do smażenia
sól, pieprz
do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: KOTLETY RYBNE

FILETY RYBNE PODGOTOWAĆ OPRÓSZYĆ PRZYPRAWĄ DO RYB I ODSTAWIĆ DO LODÓWKI NA OK 1 GODZINY.
KAJZERKĘ NAMOCZYĆ W MLEKU I ODCISNĄĆ .RYBĘ ROZGNIEŚĆ WIDELCEM DODAĆ POSIEKANY SZCZYPIOREK WBIĆ JAJKO PRZYPRAWIĆ I UFORMOWAĆ KOTLECIKI, PANIEROWAĆ W BUŁCE TARTEJ I SMAŻYC NA OLEJU Z OBU STRON NA ZŁOTY KOLOR .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak