Sposób przygotowania

Śmietankę ubić na sztywno, pod koniec ubijania dodać cukier puder i go wmiksować w masę.

Truskawki umyć, osuszyć, obrać z szypułek i pokroić w plasterki lub półplasterki. Przygotować dwa pucharki, położyć w każdym z nim po 1/4 części bitej śmietany, rozkruszyć po 2 bezy i przysypać całość truskawkami. Czynność powtórzyć, zwieńczając deser odrobiną bitej śmietany.

Podawać od razu po przygotowaniu!!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale super, mam ochotę na coś takiego
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    pięknie podane
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaeM

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    domaskowa

    Dziękuję bardzo i serdecznie polecam!!! :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !