Sposób przygotowania

Truskawki włożyć do miski i przysypać cukrem pudrem i odstawić , aż puszczą sok. Śmietanę ubić na sztywno , dodać cukier puder. Wymieszać składniki ponczu i nasączyć nim biszkopty.W szklankach pucharkach układać na przemian: biszkopty, śmietanę, truskawki. Deser posypać pokruszonymi bezami , polać polewą i posypać krokantem orzechowym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    świetny deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    elka4621

    super deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    podoba mi się;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    uwielbiam truskawki;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !